Ter ere van Lucie…
16218
post-template-default,single,single-post,postid-16218,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Ter ere van Lucie…

Wat zijn we blij deze schoonheid onder onze Authentès vleugels te kunnen herbergen. Verliefd op de woning waren we al geruime tijd,  maar dat het ooit één van onze projecten zou worden, durfden we amper te hopen.

Het huis brengt je zo terug naar de sfeer van die heerlijke Belle Epoque jaren… de imposante voorgevel met de nog originele ramen, de grote tuin met de statige oude bomen en heerlijk geurende rozenstruiken.

Gebouwd in 1920 door de heer en mevrouw Van Lancker – De Moortel is het steeds door hen bewoond, samen met hun 2 dochters Cécile en Lucie. Beide dochters zijn nooit gehuwd en zijn hun leven lang samen in het huis blijven wonen. Cécile is overleden in 2005, Lucie is dan nog lange tijd alleen in het huis blijven wonen tot ze kort voor haar 100ste verjaardag haar geliefde woning heeft verlaten en naar een rusthuis is gegaan.

Ook daar sprak ze nog heel vaak over de gelukkige jaren in hun mooie huis en over haar geliefde rozentuin…

Eenmaal in het rustoord wou ze het huis niet verkopen, dat zou haar teveel pijn doen. Het huis en zijn mooie herinneringen waren haar veel te lief. Het was haar vurige wens dat, na haar dood, het huis niet zou worden afgebroken maar met liefde en zachte hand zou worden gerestaureerd…

We zijn zo blij haar laatste wens te kunnen vervullen.

We dopen dit project “Lucie” ter ere van haar en haar liefde voor het huis…