Project Pieter Coeckestraat 2
15481
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15481,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Type woning

Ruime rijwoning gebouwd eind jaren 30

Categorie
Verkocht
Over dit project

Deze woning doet ons hard denken aan het verhaal van het lelijke eendje.
De originele gevel is namelijk enkele jaren geleden verdwenen achter een nieuwe gevel waardoor veel charme verloren is gegaan. Bovendien had het jarenlang geleden onder huisjesmelkerij.

Echter wat we vermoeden, bleek waar te zijn. Na heel wat stripwerk, kwam de authenticiteit weer tevoorschijn. De oude keramische vloeren, de mooie oude keukenkast, de plankenvloer en de hoge plafonds met kunstige moluren waren, weliswaar in nood van grondige restauratie, nog steeds aanwezig.

De jarenlange verwaarlozing vergde een zeer zware structurele renovatie, maar het eendje is een statige, klassevolle zwaan geworden. De woning verrast ook met haar ruime kamers, een uitnodigende kleine stadstuin en heel veel lichtinval.