Project Pieter Coeckestraat 1
15414
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15414,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Type woning

Statig herenhuis gebouwd rond 1920

Categorie
Verkocht
Over dit project

Het statige herenhuis heeft een prachtige karaktervolle voorgevel met een zeer kenmerkende vogel met gespreide vleugels. Deze symboliseerde voor ons de vrijheid die we voelden bij de opstart van Authentès. Binnenin waren nog heel wat originele elementen aanwezig, zoals de oude vloer in de hall, de marmeren schoorsteen en de hoge plafonds met mooie moluren. De woning heeft een grote rustige tuin en is gelegen in een gezellige buurt.

 

Uitgevoerde werken:
Zeer grondige allesomvattende renovatie en restauratie, inclusief gevelrestauratie, nieuw houten schrijnwerk, dak, elektriciteit, sanitair, verwarming, isolatie, binnenbepleistering en vloeren. De woning heeft 4 grote slaapkamers en werd uitgerust met twee badkamers in de tijdsgeest van het gebouw, en een zalige grote leefkeuken met authentieke lichtkoepel.