Project Dirk Martensstraat
16045
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16045,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Type woning

Klassieke herenwoning met grote ommuurde tuin.

Categorie
Verkocht
Over dit project

Klassieke herenwoning met grote ommuurde tuin.

Dit herenhuis is een fijn familiehuis gelegen in het centrum van Aalst. Bij ons eerste bezoek aan de woning werden we overdonderd door de grandeur van weleer, de zee van ruimte en de grote, stille ommuurde tuin.

Uitgevoerde werken:
Gebouwd in 1922, was de tijd rijp voor een allesomvattende renovatie en restauratie. Naast alle technieken (sanitair, elektriciteit, verwarming) werd ook het dak vernieuwd en geïsoleerd. De originele simili gevel werd vakkundig gereinigd en hersteld, en voor het buitenschrijnwerk werd, Authentès getrouw, gekozen voor houten ramen naar origineel model.

Binnenin zijn de gerestaureerde originele terrazzovloer en prachtige art nouveau lichtkoepel de blikvangers. De woning heeft een authentieke leefkeuken , 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers met antieke marmeren wastafel en authentieke lavabo’s uit 1920.