Onze rol als bouwcoördinator.
16198
post-template-default,single,single-post,postid-16198,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Onze rol als bouwcoördinator.

Het is een hele tijd geleden dat hier een update verscheen.

Wat uiteraard niet betekent dat we hebben stilgezeten, integendeel. Soms is het niet schrijven omgekeerd evenredig met de drukte….

Het voorbije jaar hebben we onze passie en kennis vooral aangewend bij de restauratie van een aantal privé woningen waar we zelf niet de eigenaar van zijn.

We merken, met enige trots, dat meer en meer eigenaars van een karaktervolle woning, graag een beroep doen op onze expertise om hun woning respectvol maar grondig te restaureren.

Het is inderdaad als privé persoon niet evident om in de huidige omstandigheden:

  • De juiste, betrouwbare vakmensen te vinden.
  • Zelf een realistisch budget op te stellen, op te volgen én te handhaven.
  • Een correcte efficiënte planning op te stellen en een vlotte opvolging van de werken te verzekeren.

Als bouwcoördinator nemen wij deze  verschillende taken onder onze verantwoordelijkheid en  ontzorgen zo de eigenaar, die uiteraard wel nauw betrokken blijft bij het volledige proces.

  • Eerst en vooral beschikken we door onze jarenlange ervaring over een breed netwerk van vakmensen waarmee we samenwerken. Voor ons is het een must dat onze partners dezelfde waarden delen qua respect voor erfgoed maar ook de ervaring en expertise hebben om dergelijke restauraties tot een goed eind te brengen.

 

  • Wij stellen steeds een correcte, realistische budgettering op, verzekeren een gedetailleerd opvolging van offertes en facturen en zorgen er zo voor binnen het afgesproken budget te blijven.

 

  • Project planning is in de bouwsector niet altijd evident. Een correcte tijdsplanning opzetten én een vlotte opvolging van de werken verzekeren, daar gaan we voor. Door de jarenlange goede vertrouwensrelatie met onze verschillende partners kunnen we er voor zorgen dat de werken elkaar vlot opvolgen.

 

Regelmatig persoonlijk contact blijft in deze zeer belangrijk. De persoonlijke betrokkenheid van de bouwheer blijft belangrijk in het succesvol uitvoeren van de opdracht. Het is per slot van rekening de bedoeling dat de bouwheer een unieke thuis terugkrijgt, duurzaam gerestaureerd en klaar voor de komende decennia.

Bent u zelf fiere eigenaar van een karakterwoning die toe is aan een deskundige restauratie, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. We kijken er naar uit!