Lente! Flinke vooruitgang in de De Schrijverstraat
15652
post-template-default,single,single-post,postid-15652,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Lente! Flinke vooruitgang in de De Schrijverstraat

Met de lente in zicht zijn er weer grote stappen gezet.

Net voor het eindejaar werd de gevel gerestaureerd en kregen de fameuze beverstaartleien afkomstig uit Duitsland hun definitieve plaats.

Binnenin zijn de ruwbouwwerken helemaal achter de rug, de riolering werd volledig vernieuwd, de elektriciteit is vernieuwd en de basis voor sanitair en verwarming liggen klaar. Het huis is behandeld tegen opstijgend vocht, de PUR en de chappe zijn gelegd en nu zijn onze stukadoors volop bezig.
Terwijl die werken volop aan de gang zijn, kan ik me creatief uitleven met de inrichting.

Authentès staat voor authenticiteit en schoonheid. Steeds gaan we op zoek naar duurzame, pure natuurlijke materialen en streven we er naar authentieke elementen die door de patine van een vorig leven alleen maar mooier zijn geworden, terug te integreren en de verdiende blikvanger van de woning te laten zijn.

Het eindresultaat komt steeds dichterbij! Het huis gaat in verkoop eind april, nu nog even een tandje bijsteken…