Dankbaar
16048
post-template-default,single,single-post,postid-16048,single-format-standard,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Dankbaar

Dankbaar en blij met het resultaat.

De renovatie van het huis in de Valerius De Saedeleerstraat gaat zijn laatste fase in. Op onze FB pagina hebben we in een aantal verhalen getoond hoe een structurele renovatie verloopt en wat dit in detail allemaal inhoudt. Grondigheid, deskundigheid en respect voor het authentieke daar staan we voor.

Corona heeft er toe geleid dat de restauratie heel wat langer geduurd heeft dan initieel voorzien. Materialen konden pas mondjesmaat aangeleverd worden of waren lange tijd niet voorhanden. En dat er af en toe quarantaines roet in het eten kwamen gooien, hoeven we waarschijnlijk ook niet uit te leggen.

Gelukkig zijn wij en al onze gewaardeerde partners gespaard gebleven van ernstig ziek zijn en dat is in deze tijden toch wel iets om dankbaar om te zijn.

Dankbaar en blij zijn we ook met het resultaat van de restauratie. Deze parel uit het interbellum schittert en is (bijna) klaar om zijn nieuwe eigenaars te ontvangen!